Lovens lanceert Explorer Limited Edition in zeer beperkte oplage

Lovens lanceert een tijdelijke uitbreiding op de zeer populaire Explorer S75 serie in een beperkte oplage in de kleur Sand. Deze prachtige kleur is een ware eyecatcher en voegt luxe en verfijning toe aan de Lovens Explorer. Met een productie van slechts 222 exemplaren biedt het klanten die er snel bij zijn, de eenmalige kans om een compleet unieke Lovens te hebben.

Het design van deze limited edition is niet alleen uniek, maar ook stijlvol, waardoor het de perfecte keuze is voor wie op zoek is naar een opvallende en zeer exclusieve bakfiets. In combinatie met de zwarte styling kit, straalt deze Lovens bakfiets een tijdloze elegantie uit.

‘Lovens loves to go beyond’. Als een toonaangevend merk op het gebied van elektrische bakfietsen, blijft Lovens zich inzetten om door te innoveren. Lovens gaat verder waar anderen stoppen en is daarom altijd op zoek naar nieuwe manieren om te verrassen.

Veelbesproken bij klanten

Een limited edition was een veelbesproken onderwerp. Klanten zien graag iets unieks in de markt om mee op te vallen. Mede daarom introduceert Lovens nu een andere kleur dan de al bestaande kleuren Silver Grey en Moss Green. De Sand-kleur van de Limited Edition past perfect bij het stijlvolle design waar Lovens om bekend staat. Met de introductie van de Lovens Limited, omarmt Lovens de trend van zachte kleuren en laat zien dat ze verder gaan dan traditionelere opties. ‘Het is een subtiele, maar toch opvallende keuze die de schoonheid van de bakfiets benadrukt en tegelijkertijd een statement maakt. Gemaakt met de gedachte om de show te stelen op straat.’ licht Michiel Dreef (CEO Lovens) toe.

Lancering

Zaterdag 8 juni lanceerde Lovens de limited edition voor het eerst in de Juizz winkel in Haarlem. De limited edition is te bestellen bij Lovens verkooppunten door heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Elke Lovens Explorer Limited-eigenaar krijgt een uniek echtheidscertificaat om de exclusiviteit van het product aan te duiden.

De perfecte combinatie

Lovens is op een missie om steden te transformeren in veilige, schone en aangename plekken om te leven. Lovens gelooft dat bakfietsen perfect geschikt zijn om auto’s te vervangen in een stedelijke omgeving. De oplossing is een bakfiets die de perfecte combinatie is van stijl, veiligheid en comfort. Met voorvorkvering, kabelbesturing, EPP-bak, Bosch smart systeem, belt-drive en optionele LED dagrijverlichting en ABS. In een stijlvol design en met componenten die zorgen voor ultiem comfort is hij gemaakt om lading veilig te vervoeren en dagelijks het gevoel van vrijheid en plezier te geven.

Gerelateerde artikelen

Lovens lanceert Explorer Limited Edition in zeer beperkte oplage

De Lovens Explorer ABS is winnaar van de iF DESIGN AWARD 2024!

Remmen met een Lovens ABS: Bakfietsen met Anti-lock Braking System (ABS)

Ultieme veiligheid voor fietsende gezinnen: een elektrische bakfiets met ABS!

The new Lovens Explorer: S75 and S85!

Lovens winner Innovation Award from ACG Holland

Koop nu je
Lovens Explorer

En krijg een Regenhuif t.w.v. €360 gratis!