Lovens babyplatform

Waar let je op bij de aanschaf van een bakfiets?

Koop je voor het eerst een elektrische bakfiets?

Het lijkt nu nog ver weg, maar binnenkort zal je nadenken over de aanschaf van veilig vervoer voor jou en je gezin. Bij Lovens hebben we de perfecte oplossing voor jou! Deze bakfietsen zijn ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnormen en bezorgen jou een zorgeloze en plezierige fietservaring. 

 

Maar hoe weet je nu hoe je de juiste fiets moet kiezen?

Een Lovens Explorer ABS in actie: veiligheid en controle op elke rit!
Veiligheid voorop met Lovens Explorer ABS: Geavanceerd remsysteem

Waar let je op?

  1. Bepaal waarvoor je je bakfiets gaat gebruiken. Is het voor je dagelijkse boodschappen, een ritje naar de oppas of naar school? Afhankelijk van de kilometers die je gaat fietsen, kun je een keuze maken uit de verschillende motoren. Een sterke Cargo Line motor helpt je in heuvelachtig gebied en een Performance Line motor is ideaal voor in de stad. Er zijn verschillende type bakfietsen. Het is daarom belangrijk dat je vooraf een testrit maakt bij een verkooppunt.
  2. Veiligheid. Je nieuwe bakfiets moet beschikken over de allerbeste veiligheid, zoals veilig remmen en gordels. De bak moet van stevig EPP materiaal zijn en genoeg ruimte bieden. Een aluminium frame rondom de bak zorgt voor extra bescherming. Dit biedt gemoedsrust tijdens het fietsen, vooral met je kleintje aan boord. Daarnaast bestaan er sinds kort ook Lovens bakfietsen met een ABS-systeem. Zo zal je tijdens plotseling remmen nooit uitglijden!
  3. Stijl. Jij bent een uniek mens en je mag gezien worden! De Lovens Explorer bestaat uit verschillende modellen die je kunt stijlen in twee kleuren. Voorzie jouw fiets van LED-dagrijverlichting voor het complete plaatje. Naast functionaliteit hebben de bakfietsen ook een stijlvolle uitstraling. Met Lovens maak je niet alleen een praktische, maar ook een modieuze keuze.

Een bakfiets met ABS

Wil je een bakfiets met de plezierigste rijervaring, het mooiste design en de aller-veiligste innovaties? De Lovens bakfiets is nu nóg veiliger geworden. 

Lovens is expert in alternatieve vormen van mobiliteit. Onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. Met een state-of-the-art design en vernieuwende technologie gaan wij verder waar anderen stoppen. Zó ver, dat hij nu zelfs als een van de eerste bakfietsen, is uitgebreid is met een ABS model.  

Veiligheid voorop met Lovens Explorer ABS: Geavanceerd remsysteem

Kom langs voor een testrit

Heb je vragen of wil je zelf de Lovens Explorer met ABS testen? Kom dan langs bij onze showroom, of bekijk de Lovens bij een winkel bij jou in de buurt.

Deelnemende verkooppunten

De Lovens Explorer is verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde fietswinkels. Bezoek een van onze verkooppunten voor meer informatie of maak een testrit op een demofiets en ervaar het zelf. 

Bekijk alle winkels
Filters openen

Resultaten

Koop nu je
Lovens Explorer

En krijg een Regenhuif t.w.v. €360 gratis!