Ultieme veiligheid voor fietsende gezinnen: een elektrische bakfiets met ABS!

Lovens introduceert met trots de nieuwste toevoeging aan hun assortiment: de Lovens Explorer met ABS. Het Anti Blokkeer Systeem dat in bijna iedere auto te vinden is, is nu ook op de bakfietsen verkrijgbaar. De introductie van de Lovens Explorer ABS is een ontwikkeling die de normen voor veiligheid in de fietsindustrie opnieuw definieert.   

De Lovens Explorer met ABS is ontworpen vanuit een visie om gezinnen en gebruikers meer veiligheid en controle te bieden tijdens fietstochten door druk stadsverkeer.   
Moderne technologieën, zoals slimme wielsensoren en een ABS-controle-eenheid, verminderen het risico op slippen en blokkeren bij krachtig remmen. Dit resulteert in een stabiele en beheersbare rijervaring, vooral op gladde ondergrond. Deze innovatieve functie kenmerkt de toewijding van Lovens aan het creëren van hoogwaardige bakfietsen die voldoen aan de eisen van moderne gezinnen.  

Ramon Vial, CCO van Lovens, benadrukt: “Bij Lovens staat veiligheid voorop, en we zijn enthousiast om onze klanten de meest veilige bakfietservaring te bieden. Met de geavanceerde Lovens Explorer ABS gaan gezinnen met vertrouwen hun dagelijkse avonturen tegemoet. Berijders profiteren van snel, veilig en gecontroleerd remmen, zelfs met een volle lading in de bak.”

De Lovens Explorer is een unieke elektrische bakfiets, door de combinatie van een stevige EPP-bak met kooiconstructie, een innovatief display, voorvorkvering en kabelbesturing. Deze kenmerken zorgen ervoor dat gebruikers veilig en comfortabel de weg op gaan. Het maakt de bakfiets uitermate geschikt voor het vervoeren van kinderen, boodschappen en waardevolle ladingen. Bij de keuze voor een model met Bosch e-bike ABS wordt niet alleen de remkracht versterkt, maar ook de remafstand ingekort. Voor een totaalervaring kan de fiets worden uitgerust met stijlvolle LED-dagrijverlichting.  

Gerelateerde artikelen

Lovens lanceert Explorer Limited Edition in zeer beperkte oplage

De Lovens Explorer ABS is winnaar van de iF DESIGN AWARD 2024!

Remmen met een Lovens ABS: Bakfietsen met Anti-lock Braking System (ABS)

Ultieme veiligheid voor fietsende gezinnen: een elektrische bakfiets met ABS!

The new Lovens Explorer: S75 and S85!

Lovens winner Innovation Award from ACG Holland

Koop nu je
Lovens Explorer

En krijg een Regenhuif t.w.v. €360 gratis!