Over Lovens

Creating e-mobility solutions that will change our world

Wij zijn Lovens

Wij zijn experts in design. We ontwerpen elektrische bakfietsen die onderscheidend, innovatief en stijlvol zijn. Gebouwd om je dagelijks het gevoel van vrijheid en plezier te geven. Dat is ons doel.

Ga en sta waar je maar wilt. Met Lovens ben je vrij en onafhankelijk. Geen files, niet zoeken naar parkeerplekken of sjouwen met zware tassen.

Onze elektrische bakfietsen zijn van hoge kwaliteit en onderhoudsarm. Voorzien van maximale bescherming voor jouw dierbare lading in de Lovens Explorer. Met state-of-the-art design en innovatieve technologie, gaan we verder waar anderen stoppen.

Lovens.  Love to go beyond.

De elektrische bakfiets voor een duurzame toekomst

Liefde voor de natuur. Daarom ontwikkelen wij duurzame e-bikes die op elk terrein hun betrouwbaarheid bewijzen.

Onze oprichters bij Optima Cycles zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en distribueren van hoogwaardige e-bikes. Met meer dan 26 jaar ervaring en eigen fabrieken in Nederland en Taiwan. Wij beheren de hele keten: van ontwerp tot productie en assemblage. Zo beperken we de ecologische voetafdruk.

Met onze elektrische bakfietsen zijn wij experts in alternatieve vormen van mobiliteit. Onze missie is om het gebruik van elektrische oplossingen in transport, zoals bakfietsen, te stimuleren. Zo leveren we een bijdrage aan een duurzamere toekomst, vol gemak, vrijheid en plezier.

Prijswinnend design

Vloeiende lijnen, iconisch design en hoge kwaliteit: ontworpen voor dagelijks gebruik en zorgeloos plezier.

Wij streven ernaar dat iedereen er op zijn best uitziet op elektrische bakfietsen. Rijdend op de e-mobiliteitsoplossingen die onze wereld zullen veranderen. Veilig en in stijl. Daarom is design ongelooflijk belangrijk voor ons.

De Lovens Explorer is meer dan zomaar een elektrische bakfiets. De premium look van Lovens geeft je het gevoel van vrijheid, terwijl je de show steelt op straat. Onderscheid je van de massa. Verken je dagelijkse leven in stijl. 

Over Lovens

Veiligheid

Bescherm je dierbare lading

De bakfietsen zijn uitgerust met de beste veiligheidsopties, om dierbare lading veilig te vervoeren tijdens je rit. Lovens is voorzien van hydraulische schijfremmen voor maximale grip en controle. Een goed beschermde plek voor alle kleine “koningen en koninginnen” in de bak. Met een protection tube die werkt als zogenaamde kooiconstructie. Een niet te missen verschijning op straat door de optionele LED-dagrijverlichting.

Bescherming

Ontdek Bosch eBike ABS Cargo

De Lovens ABS zorgt voor korter, veiliger en nauwkeuriger remmen, zelfs bij een volle bak. Dit beschermt jou, je dierbare lading en andere weggebruikers in onverwachte situaties. Lovens Explorer ABS is verkrijgbaar op een S75 of S85 model. Lovens is expert in alternatieve vormen van mobiliteit. Onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. Met een state-of-the-art design en vernieuwende technologie gaan wij verder waar anderen stoppen. Zó ver, dat hij nu zelfs als een van de eerste bakfietsen is uitgebreid met een ABS model.


Comfort

Solide wendbaarheid

Motoren die geprogrammeerd zijn om je te bewegen als een held: krachtig en in controle. Gevolgd door optioneel traploos automatisch schakelen*, soepele besturing, geveerde voorvork en navigatiefuncties om luxe en comfort toe te voegen. Ideaal om het dagelijkse leven te verkennen in premium stijl: vol gemak, vrijheid en plezier.

*Alleen verkrijgbaar op de Lovens Explorer 65/85 Auto.

Boek nu je testrit en ontdek de Lovens Explorer

Koop nu je
Lovens Explorer

En krijg een Regenhuif t.w.v. €360 gratis!