Lovens ABS

Alles over de Lovens Explorer ABS

Ongekend veilig remmen met een innovatief en nauwkeurig systeem

Waarom een bakfiets met ABS?

Wil je een bakfiets met de plezierigste rijervaring, het mooiste design en de aller-veiligste innovaties? De Lovens bakfiets is nu nóg veiliger geworden. 

Tegenwoordig hebben onze bakfietsen sterke hydraulische schijfremmen, ontworpen voor krachtig remmen. Voor meer controle en veiliger remmen, is eBike ABS ontwikkeld. ABS staat voor Anti-lock Braking System

Rem je hard, dan voorkomt het ABS-systeem dat de wielen blokkeren. Het zorgt voor stabiliteit en wendbaarheid op elke ondergrond. Of je nu op nat wegdek of gladde grindpaden rijdt. Door optimale remdruk toe te passen, wordt je remweg verkort en je stopkracht vergroot.

Hoe werkt ABS?

Een slimme samenwerking tussen wielsnelheidssensoren, een ABS-controle-eenheid, je remgrepen en de koppeling met de LED remote zorgen ervoor dat je remprestaties verbeteren. 

LED remote
Aan het begin van elke rit licht het controlelampje ook kort op om aan te geven dat het ABS werkt.

Wielsnelheidssensoren
Wielsnelheidssensoren op het voor- en achterwiel controleren tijdens het fietsen continu de snelheid van de wielen.

ABS-controle-eenheid
De Bosch ABS-controle-eenheid reguleert de remdruk en zorgt voor optimale remprestaties.

Na je rit kun je de remstatistieken zoals je remafstand en remduur, zien op je Kiox display.

Stay in control with Lovens ABS

De Lovens ABS zorgt voor korter, veiliger en nauwkeuriger remmen, zelfs bij een volle bak. Dit beschermt jou, je dierbare lading en andere weggebruikers in onverwachte situaties. Lovens Explorer ABS is verkrijgbaar op een S75 of S85 model.

Lovens is expert in alternatieve vormen van mobiliteit. Onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. Met een state-of-the-art design en vernieuwende technologie gaan wij verder waar anderen stoppen. 

Zó ver, dat hij nu zelfs als een van de eerste bakfietsen is uitgebreid met een ABS model.  

Test ABS zelf

Heb je vragen of wil je zelf de Lovens Explorer met ABS testen? Kom dan langs bij onze showroom, of bekijk de Lovens bij een winkel bij jou in de buurt.

Deelnemende verkooppunten

De Lovens Explorer is verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde fietswinkels. Bezoek een van onze verkooppunten voor meer informatie of maak een testrit op een demofiets en ervaar het zelf. 

Bekijk alle winkels
Filters openen

Resultaten

Koop nu je
Lovens Explorer

En krijg een Regenhuif t.w.v. €360 gratis!